HAE MEILLE TÖIHIN
KOKKI
-
Valmistaa maukkaita lounas-, a la carte- ja tilausruokia sekä leivonnaisia
-
Huolehtii keittiön omavalvonnasta, raaka-aineiden varastoinnista ja puhtaanapidosta
-
Käyttää erilaisia raaka-aineita monipuolisesti ja taloudellisesti
TARJOILIJA
-
Hallitsee erityyppisten ravintoloiden salityöskentelyn
-
Huolehtii ravintolan tekstiileistä, astioista, laseista ja ruokailuvälineistä sekä kattaa ja siistii pöytiä.
-
Tarjoilijalla on hyvä ruoka- ja juomatuntemus jotka ovat osa hyvää ammattitaitoa
ROLLS
-
Työtehtävät koostuvat pääosin asiakaspalvelusta, annosten valmistuksesta sekä työskentelyalueen siistinä pidosta
-
Työntekijältä odotetaan hyvää asennetta ja motivaatiota työtä kohtaan